divendres, 11 de març de 2016

Els regals fets amb amor


Torno a ser aquí! Porto forces dies sense publicar res, però no per falta d'idees perquè el meu cap tot el dia pensa...
Avui us vull ensenyar un regal molt especial que em van fer aquest cap de setmana. Ja és el tercer any que amb la colleta de mares que ens vam conèixer al postpart de la Mar, fem un amic invisible handmade. I mireu què em va tocar a mi! La Maria va cuidar fins a l'últim detall...
Mireu quina bosseta preciosa amb sobrets de te.

Ya estoy aquí otra vez! Llevo bastantes días sin publicar nada, pero no por falta de ideas ya que mi cabeza esta pensando todo el dia...
Hoy os quiero enseñar un regalo muy especial que me hicieron este fin de semana. Ya es el tercer año que con el grupito de madres que nos conocimos en el postparto de Mar, hacemos un amigo invisible handmade. Y mirad qué me tocó a mí! María cuidó hasta el último detalle ...
Mirad qué bolsita preciosa con sobrecitos de té.


El te és Rooibos, que ella ja sap que m'agrada molt...
Les bossetes de Rooibos les va fer ella! Segons la quantitat, a l'extrem hi va posar tants trossets de tela com per persones és... quines idees més xules, no?

El té es Rooibos, que ella ya sabe que me gusta mucho ...
Las bolsitas de Rooibos las hizo ella! Según la cantidad, en el extremo puso tantos trocitos de tela como para personas es... qué ideas más chulas, no?


També aquestes estovalles taaaant maques... n'estic enamorada!
Amb el doble repunt i pintades per ella.

También este mantel taaaan bonito ... estoy enamorada de él!
Con el doble pespunte y pintado por ella.


I tot junt amb aquesta caixa de fusta pintada.

Y todo junto en esta caja de madera pintada.


I evidentment el regal estava embolicat ben bonic...

Y evidentemente el regalo estaba envuelto super bonito...


Cada any ens porta feina pensar i preparar el regal que farem, cal dedicar-hi temps que de vegades no tenim, però quan arriba el dia i veiem tot el que hem fet amb les nostres manetes fa que sigui un moment molt especial. Som unes maretes que sabem com cuidar la nostra amistat, i és que ens vam conèixer quan vam començar la gran aventura de ser mares, n'hem après juntes i això no ho podrem oblidar mai!

Cada año nos da trabajo pensar y preparar el regalo que haremos, hay que dedicar tiempo que a veces no tenemos, pero cuando llega el día y vemos todo lo que hemos hecho con nuestras manitas hace que sea un momento muy especial. Somos unas mamás que sabemos cómo cuidar nuestra amistad, y es que nos conocimos cuando empezamos la gran aventura de ser madres, hemos aprendido juntas y esto no lo olvidaremos jamás!

4 comentaris:

  1. Doncs sí, tens tota la raó. Jo sóc una de les maretes i el moment d'obrir "els nostres" regals està ple de sentiment i d'emoció. Tots van ser preciosos. Ja estic pensant què faré... Continuem viatjant plegades maretes!!

    ResponElimina
  2. Oooooh!! Quina il·lusió veure-ho tot junt aquí! Els regals fets amb el cor són especials, ja ho vem demostrar dissabte.
    Gracies maretes ;)

    ResponElimina