dijous, 3 de desembre de 2015

Jersei raglan

Sovint, quan ets mare, deixes de fer coses per tu i dediques el poc temps que tens a fer coses pels teus fills. Però arriba un dia que veus que dedicar-te moments a tu és bo per tu mateixa, pels teus fills i per tots els que t'envolten.

A menudo, cuando eres madre, dejas de hacer cosas para ti y dedicas el poco tiempo que tienes a hacer cosas para tus hijos. Pero llega un día en que ves que dedicarte momentos a ti es bueno para ti misma, para tus hijos y para todos los que te rodean.


Així que avui ha sigut un d'aquells dies que he cosit per mi. Fa temps que segueixo el bloc It's always autumn i m'encanta tot el que fa i m'ha inspirat per fer aquest jersei. He utilitzat el seu patró raglan gratuït.

Así que hoy ha sido uno de esos días que he cosido para mí. Hace tiempo que sigo el blog It 's always autumn y me encanta todo lo que hace y me ha inspirado para hacer este jersey. He utilizado su patrón raglan gratuito.


I amb aquest jersei torno a participar al Rums. Podeu veure el que han fet els altres aquí. Són tot coses fetes a mà i fetes per a un mateix.
Espero que els altres hagin gaudit tant com jo dedicant-se aquests moments a ells mateixos.

Y con este jersey vuelvo a participar en Rums. Podéis ver lo que han hecho los demás aquí. Son todo cosas hechas a mano y hechas para uno mismo.
Espero que los otros hayan disfrutado tanto como yo dedicándose estos momentos a ellos mismos.

10 comentaris: