dimecres, 2 de desembre de 2015

Coca de iogurt


Aquesta recepta de coca de iogurt és ideal per fer amb nens, sobretot pels més petits que encara saben contar poc i s'emboliquen amb els grams. Per mesurar farem servir els pots del iogurt.

Esta receta de bizcocho de yogur es ideal para hacer con niños, sobre todo los más pequeños que todavía no saben contar mucho y se lían con los gramos. Para medir utilizaremos los botes de yogur.


Ingredients:
2 iogurts (naturals o de llimona, si volem sense lactosa)
3 "iogurts" de farina d'espelta
2 "iogurts" de panela o sucre morè
mig "iogurt" d'oli d'oliva
3 ous
1 sobre de llevat
Llavors de Chia

Ingredientes:
2 yogures (naturales o de limón, si queremos sin lactosa)
3 "yogures" de harina de espelta
2 "yogures" de panela o azúcar moreno
medio "yogur" de aceite de oliva
3 huevos
1 sobre de levadura
Semillas de Chia


Barregem per una banda la farina amb el llevat i per l'altra la resta d'ingredients. Tot seguit els ajuntem tots i remenem força estona. Si voleu que quedi més esponjosa, la podeu deixar reposar una horeta.

Mezclamos por un lado la harina con la levadura y por el otro el resto de ingredientes. A continuación los juntamos todos y removemos bastante rato. Si queréis que quede más esponjoso, podéis dejarlo reposar una hora.


L'aboquem en un motlle prèviament untat amb una mica d'oli i la posem al forn ja calent a 180º uns 30 minuts. Podem anar provant si està feta per dins amb un escuradents.

Lo vertemos en un molde previamente untado con un poco de aceite y lo ponemos en el horno ya caliente a 180º unos 30 minutos. Podemos ir probando si está hecho por dentro con un palillo.


Deixeu entrar als vostres fills a la cuina. Són uns moments increíbles per aprendre tots junts. Bon profit!

Dejad entrar a vuestros hijos en la cocina. Son unos momentos increíbles para aprender todos juntos. Buen provecho!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada