diumenge, 1 de novembre de 2015

Panellets sense sucre

Avui vull compartir amb vosaltres la recepta de panellets que hem estat fent aquests dies a casa.

Hoy quiero compartir con vosotros la receta de "panellets" que hemos estado haciendo estos días en casa.


Primer de tot hem apuntat els ingredients que necessitàvem.

Primero hemos apuntado los ingredientes que necesitamos.I quin millor lloc de Manresa per anar a comprar el que necessitem que a l'Ingredient?

¿Y qué mejor lugar de Manresa para ir a comprar lo que necesitamos que al Ingredient?Una botiga de menjar a granel, amb productes de qualitat, molts d'ells ecològics i de proximitat.

Una tienda de comida a granel, con productos de calidad, muchos de ellos ecológicos y de proximidad.Si hi aneu, l'Estrella i el Toni us tractaran més que bé!

Si vais, Estrella y Toni os tratarán más que bien!


Ara ja tenim tot el necessari per fer els nostres panellets!
Comencem??

Ahora ya tenemos todo lo necesario para hacer nuestros "panellets"! ¿¿Comenzamos??


Ingredients (per unes 50 unitats)

Per la massa:
500g d'ametlla picada
300g de patata
250g de panela
200g de sucre morè
Una beina de vainilla

Complements:
Pinyons
Una clara d'ou
Codonyat
Coco ratllat
Ametlles
Cireres confitades o deshidratades

 
Ingredientes (para unas 50 unidades)

Para la masa:
500g de almendra picada
300g de patata
250g de panela
200g de azúcar moreno
Una vaina de vainilla

Complementos:
Piñones
Una clara de huevo
Membrillo
Coco rallado
Almendras
Cerezas confitadas o deshidratadas
 

Per fer la massa cal bullir les patates senceres i amb pell. Quan estiguin cuites, pelar-les i xafar-les. Barrejar amb l'ametlla picada, el sucre morè, la panela i el contingut de la beina de vainilla. Si és possible deixar-la reposar un dia a la nevera.

Para hacer la masa hay que hervir las patatas enteras y con piel. Cuando estén cocidas, pelarlas y triturarlas. Mezclar con la almendra picada, el azúcar moreno, la panela y el contenido de la vaina de vainilla. Si es posible dejarla reposar un día en la nevera.Ja podeu engegar el forn a 220º. Ara és el moment de fer boletes i començar a afegir els ingredients que més ens agraden. Nosaltres els primers panellets que fem sempre són els de pinyons, que són els que més ens agraden. Hem comprat uns 200g de pinyons i hem fet com si volguéssim arrebossar la bola, passant-la primer per la clara d'ou i després pels pinyons.

Ya podéis encender el horno a 220º. Ahora es el momento de hacer bolitas y empezar a añadir los ingredientes que más nos gustan. Nosotros los primeros "panellets" que hacemos siempre son los de piñones, que son los que más nos gustan. Hemos comprado unos 200g de piñones y hemos hecho como si quisiéramos rebozar la bola, pasándola primero por la clara de huevo y luego por los piñones.


A continuació n'hem fet de cirera, del codonyat que vam fer fa uns dies, d'ametlla,... i finalment de coco. Hem barrejat una mica de coco ratllat amb la massa i també n'hem posat per fora.

A continuación hemos hecho de cereza, del membrillo que hicimos hace unos días, de almendra,... y finalmente de coco. Hemos mezclado un poco de coco rallado con la masa y también le hemos puesto por fuera.


Si el forn ja està ben calent ja hi podeu posar els panellets. I estaran a punt quan vegeu que es comencen a daurar, no us despisteu perquè es fan ràpid!

Si el horno ya está bien caliente ya podéis poner los "panellets". Y estarán listos cuando veáis que se empiezan a dorar, no os despistéis porque se hacen rápido!


Bona castanyada!

Feliz castañada!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada